RELATIONSRESAN

- fördjupad kontakt, närhet och kärlek

KURSBESKRIVNING

Vi har byggt den här kursen speciellt för er som tillsammans vill utvecklas vidare i relationen.
Vi har skapat en utvecklingsinriktad process som leder er framåt genom hela kursen där vi adderar viktiga verktyg för er som par. Förbättrad kommunikation, kontakt och närhet är en del av syftet. Ni får en blandning av teori och upplevelsebaserat lärande. Ni får göra många övningar tillsammans som utvecklar er både individuellt och som par.   

Ni utgår från det läge ni har idag och dom olika stegen tar er igenom en utvecklingsprocess som slutar i att ni definierar ett nytt läge som blir en utgångspunkt för er fortsatta resa tillsammans.  Kursen innefattar 5 moduler och omfattar cirka 15 timmar gemensamt arbete. Ni kan göra arbetet i en rask följd eller dra ut på det över en längre tid, ni väljer själva.  

Varje modul innehåller ett tema och ett antal övningar samt en fördjupningsdel där ni får teori och förklaringsmodeller som stödjer ert lärande och stöttar de övningar ni genomför.

VANLIGA FRÅGOR: 

Ni har tillgång till kursen i 12 månader.

Kontakta oss så försöker vi hitta en lösning.

Vi vill att ni ska känna er trygga i processen och vi beskriver mer om vilka kursen riktar sig till här:
Om ni fortfarande känner er osäkra, tveka inte att kontakta oss.
Om ni känner att ni inte är nöjda med er investering så har ni 30 dagar på er att kontakta oss för återköp.
Det är av största vikt för oss att ni ska känna er helt nöjda

KURSINNEHÅLL

Björn Eklund

Björn Eklund

”Innehållet i kursen är bra, relevant, konkret och användbart. Flera av övningarna är bra för att skapa en strukturerad och jämbördig dialog, speciellt för oss där en av oss är mer ”på” och den andre lite mer ”av”. Flera av övningarna hjälpte oss att hitta en väg mot en tydligare balans mellan oss i relationen”
- Par runt 50 som varit tillsammans i ca 10 år

”Vi hade stort utbyte av kursen, den var inspirerande och kul att gå igenom. Ibland var det jobbigt också, då det var krävande att dela känsliga upplevelser eller att försöka bli klar över, på egen hand, var man står. Kursen väckte känslor och förde oss närmare varandra. Vi tyckte båda att den var stärkande för vår relation och satte oss på en tydligare gemensam kurs.”
- Par i 50-årsåldern, tillsammans 6 månader

"Fina övningar där vi får fokusera på det positiva i relationen."
- Par runt 25, tillsammans 1 år

”Innehåll och struktur känns mycket genomtänkt och väl utformat för att just stärka en kärleksrelation”
- Par i 50-årsåldern, tillsammans 6 månader